image
Autorijschool Soeradj Succes verzekerd
image
Autorijschool Soeradj Succces verzekerd
image
Autorijschool Soeradj Succes verzekerd
* * *
image image image

Welkom

Bent u van plan rijlessen te nemen, dan kan dit vanaf 1 november 2011 al vanaf de dag dat u 16,5 jaar wordt. Op deze dag kunnen wij direct met de lesauto voor uw deur staan. Een leuk idee om iemand cadeau te doen. Vanaf je zeventiende verjaardag is het al mogelijk om af te rijden voor uw rijbewijs B. 

 

De rijschoolbranche is constant in beweging, zoals de wijzigingen op het gebied van wet-regelgeving, techniek, opleidingseisen en exameneisen. "Autorijschool Soeradj" anticipeert en speelt in op deze veranderingen. Wij stippelen speciaal voor u een passend en persoonlijk opleidingstraject uit die aan de recente eisen voldoen. De instructeur houdt tevens uw vorderingen bij op de instructiekaart/ vorderingskaart. Zo heeft u inzage in de vooruitgang die u maakt tijdens uw rijopleiding.

Wij leggen vooral de nadruk op het gebied van "verkeerinzicht" en "gevaarherkenning". Wij zijn van mening dat deze onderdelen de basis vormen om veilig en zelfstandig deel te nemen aan het verkeer. Dit wordt mede bekrachtigd door middel van de verkeersopgave en de daaraan gekoppelde taakprocessen (waarnemen, voorspellen, evalueren, beslissen en handelen), welke herhaaldelijk tijdens de rijopleiding als vast onderdeel aan bod komen.

Hoog slagingspercentage

Autorijschool Soeradj

logo_box

Laatste nieuws