Historie

De heer Soeradj Bahadoer is op 2 september 1954 geboren te Paramaribo (Suriname). In 1972 emigreerde Soeradj van Suriname naar Nederland en vestigde zich in Utrecht. In 1975 trouwde hij met mevrouw S.M. Abdoellakhan en kregen samen 3 kinderen (1 meisje en 2 jongens). Soeradj heeft diverse baantjes gehad in Nederland tot hij op advies van zijn jongere broer Wim Bahadoer in 1983 begon met de opleiding rijinstructeur. In 1984 behaalde hij zijn rijinstructeurs diploma en trad in dienst bij de autorijschool van zijn jongere broer Wim Bahadoer gevestigd te Rotterdam.

Na 2 jaar zag Soeradj het reizen vanuit Utrecht naar Rotterdam niet meer zitten en begon in 1986 zijn eigen rijschool in Utrecht genaamd “Autorijschool Soeradj”. De naam “Soeradj” betekent in het Hindi “de zon”, dit was voor Soeradj een perfecte en passende keuze om een zonnige start te maken met zijn eigen rijschool.

Ondanks alle up and downs in de rijschoolbranche en de hevige concurrentiestrijd in de regio Utrecht heeft Soeradj mede dankzij de jaren lange hulp, steun, advies en doorzettingsvermogen van zijn vrouw de rijschool staande gehouden.

Nu 35 jaar verder is Autorijschool Soeradj uitgegroeid tot een volwaardige en erkende rijschool in de regio Utrecht.Terug in de tijd


soeradj_geschiedenis_275